E-LOGISTICS IS ESSENTIEEL VOOR HET SUCCES VAN UW WEBSHOP.

E-fulfilment

Eén van de voorwaarden voor het succes van uw webshop is een perfecte aflevering van de bestelling bij uw klant.

Het proces

Voordat uw klant zijn bestelling in handen heeft, gaat een heel proces vooraf.
Dit begint met de ontvangst van de goederen in ons warehouse in Noordwijkerhout. In vakjargon noemt men dit de inslag of de inbound. De ontvangen artikelen registreren wij in ons voorraadsysteem en krijgen een plaats in de opslag.

Indien uw klant een bestelling plaatst via uw webshop en wij de bestelling ontvangen gaat het team van Duivenvoorde aan de slag. Wij verzamelen de bestelde artikelen, verpakken de producten, voorzien deze van een adresetiket en een pakbon en bieden deze vervolgens aan bij de gewenste vervoerder. De vervoerder levert tot slot de bestelling af bij de klant.

Retourverwerking

De afhandeling van retouren is een belangrijk onderdeel van de e-fulfilment. Na de fysieke ontvangst van een geretourneerde bestelling, het controleren van het retour gestuurde product en het terugplaatsen in ons warehouse volgt ook de administratieve verwerking en vervolgens de terugbetaling aan uw klant.

Voorraadsysteem

Ons realtime voorraadsysteem geeft u volledig inzicht. Zo monitoren wij samen met u de voorraad en houden deze permanent in de gaten. Op basis van vraag en aanbod kunnen wij deze voorraad voortdurend aanvullen. Wij houden hierbij rekening met de bestel- en levertijden van uw producten, zodat de voorraad altijd op het juiste niveau is. Deze efficiënte manier van werken resulteert in het voorkomen van onnodige voorraad, opslagruimte en werkt daarom kostenbesparend.

Verzenden

Het team van Duivenvoorde verzorgt de complete verzending van uw product. Van het verwerken van de bestelling, het verzendklaar maken tot en met het verwerken van retourzendingen. Voor de aflevering kunt u kiezen uit meerdere afleveropties via alle grote verzenders in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij ook goede afspraken met kleinere en specialistische spelers. Wij kunnen in principe met elke leverancier samenwerken en de systemen koppelen.

In 2005 zijn wij begonnen als expeditiebedrijf. Wij hebben daarom veel ervaring met het verzenden van internationale orders. Of dit nu één product of een complete voorraad betreft: dankzij ons netwerk organiseren wij altijd de beste deal voor onze klanten.

De juiste oplossing op het juiste moment.

Bent u benieuwd of wij ook u kunnen helpen met het beheren, assembleren, controleren en verzenden van uw verkoopwaar.

BEL NU DIRECT

Fulfilment 2.0

Bestelling, afhandeling, verzending en nazorg!

Perfecte logistiek

Door ons realtime voorraadbeheer bespaart u kosten

E-logistics

De complete logistiek voor uw webshop.

Uw webshop heeft de toekomst.

Terwijl u zich concentreert op uw corebusiness verzorgen wij de complete logistiek.

Flexible diensten

Assemblage, controleren en testen etc.

Van één tot 1.000 stuks of meer

Wij assembleren, controleren en testen uw producten voor verzending.

Wij staan klaar om uw business te versterken

Met creatieve en doeltreffende oplossingen

Wij bellen u terug