WE VINDEN ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING. DAT IS PAS ECHT FLEXIBEL

Met onze aanvullende diensten op maat, vinden wij voor u altijd een passende oplossing voor uw logistiek vraagstuk!

Het team van Duivenvoorde biedt een groot scala flexibele diensten. Deze aanvullende diensten zijn ideaal in combinatie met warehouse en opslag. Denk aan het (in) printen van mailingen of posters en het verzenden van uw promotiemateriaal. Andere diensten op maat zijn bijvoorbeeld het controleren van uw goederen en het samenstellen of toevoegen van producten. Wij denken daarom graag met u mee voor een logistieke oplossing.

Drukwerk (printing-on-demand)

Wij beheren voor onze opdrachtgevers alle soorten drukwerk, folders, informatiebrochures, posters et cetera. Daarnaast printen wij in huis tot een maximaal formaat van 118 x 180 cm in fullcolour of zwart-wit. Deze methode is geschikt voor een oplage van één tot 1.000 stuks. Na het printen verpakken wij het drukwerk en verzenden wij dit naar de gewenste adressen. Deze service is erg handig indien u vanuit een centraal punt uw dealers of agentschappen wilt voorzien van promotiemateriaal.

Added value

Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de aanvullende diensten van Duivenvoorde. Deze flexibele diensten zijn sterk afhankelijk van uw behoefte, wensen en uw product. Denk bijvoorbeeld aan een strenge en nauwkeurige ontvangstcontrole van uw goederen, zoals het controleren van een batterij of de werking van een radio.

Ook voor werkzaamheden op maat kunt u ons inzetten, als extra service voor uw klanten. Voor het gelijk zetten van de horloges die u verkoopt of het toevoegen van een simkaart aan een product bijvoorbeeld. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende samples te verzamelen, te verpakken en te verzenden.

Mailing

Naast het (in)printen en versturen van een volledige mailing kunnen wij ook complete verkoopmappen voorzien van een ringband. Voor het toevoegen van de volledige inhoud van een ringband of het insteken van een visitekaartje bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ook verpakken, verzenden en verzorgen wij de follow-up van uw actie. Kortom: wij verzorgen voor u de complete mailing.

De juiste oplossing op het juiste moment.

Bent u benieuwd of wij ook u kunnen helpen met het beheren, assembleren, controleren en verzenden van uw verkoopwaar.

BEL NU DIRECT

Fulfilment 2.0

Bestelling, afhandeling, verzending en nazorg!

Perfecte logistiek

Door ons realtime voorraadbeheer bespaart u kosten

E-logistics

De complete logistiek voor uw webshop.

Uw webshop heeft de toekomst.

Terwijl u zich concentreert op uw corebusiness verzorgen wij de complete logistiek.

Flexible diensten

Assemblage, controleren en testen etc.

Van één tot 1.000 stuks of meer

Wij assembleren, controleren en testen uw producten voor verzending.

Wij staan klaar om uw business te versterken

Met creatieve en doeltreffende oplossingen

Wij bellen u terug