ONZE AANPAK VAN FULFILMENT 2.0 GAAT EEN STAP VERDER.

Duivenvoorde gaat verder met fulfilment 2.0

Fulfilment is een belangrijke voorwaarde voor het succes van onze klanten. De snelheid, inzet, transport, voorraadbeheer, afleveropties en de levering van flexibele diensten zijn hierbij van groot belang. Wij zetten daarom al onze passie, kennis en ervaring in voor het leveren van een perfecte dienstverlening met als doel het vergroten van het succes van uw bedrijf!

Verzending

Het team van Duivenvoorde verzorgt de complete verzending van uw product. Van het verwerken van de bestelling, het verzendklaar maken tot en met het verwerken van retourzendingen. Voor de aflevering kunt u kiezen uit meerdere afleveropties via alle grote verzenders in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij ook goede afspraken met kleinere en specialistische spelers. Wij kunnen in principe met elke leverancier samenwerken en de systemen koppelen.

Voorraadanalyse

Dagelijks analyseren wij de voorraad van uw producten. Hierdoor kunt u op tijd actie ondernemen en voorkomt u dat u plotseling ‘nee’ moet verkopen. Door onze nauwkeurige en up-to-date analyse houdt u altijd de volledige controle op uw voorraad.

Flexibele diensten

Wij gaan een stap verder met onze diensten. Denk bijvoorbeeld aan het assembleren, herpakken of het gezamenlijk verpakken van verschillende onderdelen of componenten van uw product. Met deze efficiënte manier van orderpicken zorgt u dat de eindgebruiker het complete artikel in één keer goed ontvangt.

Perfecte logistiek

Onze missie is het leveren van perfecte logistiek! Dát is de kern van onze toegevoegde waarde. Fulfilment is onze passie. Wilt u ook meer succes? Vul uw gegevens in en onze specialist neemt contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

De juiste oplossing op het juiste moment.

Bent u benieuwd of wij ook u kunnen helpen met het beheren, assembleren, controleren en verzenden van uw verkoopwaar.

BEL NU DIRECT

Fulfilment 2.0

Bestelling, afhandeling, verzending en nazorg!

Perfecte logistiek

Door ons realtime voorraadbeheer bespaart u kosten

E-logistics

De complete logistiek voor uw webshop.

Uw webshop heeft de toekomst.

Terwijl u zich concentreert op uw corebusiness verzorgen wij de complete logistiek.

Flexible diensten

Assemblage, controleren en testen etc.

Van één tot 1.000 stuks of meer

Wij assembleren, controleren en testen uw producten voor verzending.

Wij staan klaar om uw business te versterken

Met creatieve en doeltreffende oplossingen

Wij bellen u terug